Individuele theorie

Individuele theorie

Bij Breda Theorie is het mogelijk om individuele theorie te volgen.

Vaak hebben mensen met faalangst of dyslexie moeite met klassikaal theorie leren. In een volle klas ervaren ze al snel dat ze moeten presteren, krijgen ze last van concentratieproblemen en zakt vaak het zelfvertrouwen.

Wij bieden je een effectieve en doelgerichte individuele theoriecursus aan waarbij we in jouw eigen tempo en kennisniveau alle onderdelen van het CBR theorie-examen behandelen.

individuele-theorie
individuele-theorie-breda

Breda Theorie beschikt over docenten die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van mensen met dyslexie, faalangst, ADHD of een cognitieve gedragsstoornis.

Het uitgangspunt bij onze individuele theorieles zijn jouw specifieke behoeften en wensen. Vanuit deze basis leren we je de theoriestof en werken we aan jouw probleemgebieden.

Ook wanneer je de Nederlandse taal niet goed beheerst kunnen wij je op de juiste manier begeleiden.

Onze medewerkers nemen alle tijd voor je en zorgen ervoor dat je de theoriestof net als iedereen op de juiste manier kan leren en begrijpen.

Individueel begeleid theorie-examen

Naast een individuele theorieles vindt je het misschien ook fijner om individueel examen te doen.

Bij het individueel begeleid theorie-examen legt je alleen en onder begeleiding van een medewerker van het CBR het theorie-examen af. Het individuele theorie-examen is bedoeld voor mensen die:

  • Meer tijd en/of begeleiding nodig hebben. Hierbij kun je denken aan mensen met faalangst of een cognitieve stoornis;
  • Mensen die in een andere taal dan Nederlands of Engels examen willen doen
theorie-individueel
cbr-theorie-individueel

De inhoud van het individueel begeleid theorie-examen is gelijk aan het “klassikale” CBR theorie-examen.

Echter is het bij dit type examen mogelijk om de vragen en antwoorden te laten voorlezen door de medewerker van het CBR. Bij een tolk-examen worden de vragen door een tolk voor je vertaald.

Breda Theorie kan voor jou het individuele theorie-examen reserveren bij het CBR.

Indien je het individuele theorie-examen in een andere taal wilt doen moet je zelf een door jou gewenste tolk regelen via TolkenNet. Indien gewenst kunnen wij je hierbij begeleiden.

Onze toppers

Wordt de volgende met een rijbewijs!

Waarom Rijschool Riffi?

gratis-proefles-icon

Gratis proefles!

gratis-proefles

Ervaren instructeurs

gratis-proefles

Hoog slagingspercentage

gratis-proefles

Voordelige tarieven

gratis-proefles

Gespreid betalen mogelijk

gratis-proefles

Altijd dezelfde instructeur

gratis-proefles

Spoedrijlessen mogelijk

gratis-proefles

Theoriecursus volgen

Zullen wij je terugbellen?

Vul de gevraagde gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

google

Wat onze cursisten van ons vinden

★★★★★   4.9/5 | Bekijk alle reviews.
H

Sem veurman

★★★★★

Het was een hele fijne ervaring. Ik was erg zenuwachtig voor dat ik hierheen fietste maar het personeel stelde mij erg op mijn gemak. Hij legt goed uit wat wel en niet mag en coacht erg positief. Al met een al een hele fijne rijschool.

N

Norah Rapp

★★★★★

Fijne duidelijke instructies! Veel tips en aanwijzingen. Iknwas gezakt en bij riffi begonnen en in 1x geslaagd

A

A.J. Rebas

★★★★★

Ousamma die de motorrijlessen verzorgt is een vriendelijke kerel die de tijd neemt om je het motorrijden te leren. Legt zaken duidelijk uit in een relaxte sfeer. Veel succes, ik beveel jullie van harte aan.

J

Jorik

★★★★★

Super goede ervaringen met Rijschool Riffi! Mijn motor rijbewijs in 1x gehaald door de goede begeleiding van Ous. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je hij zorgt ervoor dat je met vertrouwen op de motor zit. Dit alles op een leuke, informele manier.

M

Emre Deniz

★★★★★

Voor motor rijbwijs A leerling geweest bij rijschool Riffi. Met de hulp van Wesley en Ous heb ik beide examens in 1 keer kunnen halen. Wordt altijd goed geholpen en snel examens kunnen doen!

M

Reinier Thijssen

★★★★★

De lessen van Ous en Wesley zijn erg waardevol. Op dag 1 wordt het examen al gepland zodat je weet waar je aan toe bent. Duidelijke instructies zorgen er voor dat je met vertrouwen naar het examen kunt. De lat ligt hoger dan het examen waardoor je goed voorbereid bent.

Insagram Feed