Zustersveld 88 4816 JA Breda
076-5205849
[email protected]
07:00u tot 22:00u / Ma t/m Vrij | 07.00 tot 17.00u Zat
Gratis Proefles Aanvragen

Theorie Lessen Auto & Motor & Scooter

Onze Lessen

Bij Rijschool Riffi kan je voor verschillende theorielessen terecht. Voor zowel Auto, Motor of Scooter theorielessen ben je bij ons aan het goede adres. Met onze partner BredaTheorie regelen wij dat jij gegarandeerd slaagt voor het examen.
  • Motor
  • Auto
  • Scooter
Motortheorie

Motortheorie

Motor theoriecursus in 1 dag (Etten-Leur, Breda en omstreken)Wil je in één keer slagen voor je motortheorie-examen? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor de motor theoriecursus in 1 dag en slaag voor je motortheorie-examen! Gedurende de cursus legt een ervaren instructeur je de theorieregels uit over het motorrijden, waardoor je goed voorbereid kunt deelnemen aan het CBR-examen. De theoriestof die gedurende de motorcursus aan bod komt is volledig up-to-date en kun je dus ook verwachten op het motortheorie-examen die je aan het einde van de cursus zult afleggen.
Autotheorie

Autotheorie

THEORIE BINNEN 24 UUR!
Bij Rijschool Riffi ben je aan het goede adres! Voordat jij je rijbewijs haalt, heb je eerst een weg te gaan. En voordat je op kan gaan voor je Praktijkexamen, moet je eerst je theorie-examen behaald hebben. Omdat wij van Rijschool Riffi weten dat het behalen van het theoriecertificaat erg lastig kan zijn, willen wij graag iedereen daarbij helpen.
Scootertheorie

Brommer/Scootertheorie

Scootertheorie in 1 dag (Etten-Leur, Breda, Roosendaal en omstreken)
Wil je in één keer, in één dag slagen voor je scootertheorie-examen? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor onze cursus en slaag voor je scootertheorie-examen bij het CBR! Het theorie-examen voor de scooter mag worden afgelegd vanaf het moment dat je 15,5 jaar oud bent. Het nemen van scooterrijlessen mag daarentegen pas vanaf het moment dat je 16 jaar oud bent. Volgens de regels van het CBR mag je pas beginnen met rijlessen als je bent geslaagd voor je scootertheorie-examen. Het is daarom verstandig om op tijd te zorgen dat je bent geslaagd voor je theorie-examen, indien je graag wilt beginnen met rijlessen op het moment dat je 16 jaar oud bent!

Bekijk ons aanbod

THEORIE BINNEN 24 UUR

Bij Rijschool Riffi ben je aan het goede adres! Voordat jij je rijbewijs haalt, heb je eerst een weg te gaan. En voordat je op kan gaan voor je praktijkexamen, moet je eerst je theorie-examen behaald hebben. Omdat wij van Rijschool Riffi weten dat het behalen van het theoriecertificaat erg lastig kan zijn, willen wij graag iedereen daarbij helpen.

Boek je Theorie lessen bij ons!

Wij geven samen met onze partner BredaTheorie alle theorielessen voor auto, motor en scooter/brommer. Ook individuele lessen zijn mogelijk!

UNIEKE LESMETHODE

Onze unieke manier van theorie leren zorgt er voor dat je optimaal bent voorbereid op het theorie-examen en latere praktijkexamen.

PROFESSIONELE BEGELEIDING

De ervaren docenten van Rijschool Riffi staan garant voor een professionele en persoonlijke begeleiding.

CBR GEREGISTREERD

Rijschool Riffi is geregistreerd in het officiële reserveringssysteem van het CBR. Wij kunnen jouw theorie-examen reserveren. Geef dit tijdig aan!

Inhoud van theorie-examen

Na de aanmelding voor het theorie-examen neem je plaats aan de tafel met het juiste tafelnummer. Hier leg je je ID bewijs / paspoort op tafel en voer je je reserveringsnummer in. Controleer goed of je e-mailadres klopt. Vervolgens start je het examen.

  • Het examen neem je af in een eigen unit met behulp van een touchscreen
  • Het examen duurt ongeveer 20-30 minuten
  • Voordat het examen begint krijgt je eerst uitleg en een oefenvraag
  • Tijdens het examen krijg je meerkeuzevragen, ja/nee vragen en invulvragen
  • Zolang de tijdbalk loopt kun je de examenvragen beantwoorden
  • Indien je niet binnen de gegeven tijd een antwoord invoert is de vraag automatisch fout