Taxi theorie

Individuele taxi theorie

Om taxichauffeur te worden heb je een chauffeurskaart taxi nodig. Er zijn twee soorten: de volledige en de beperkte chauffeurskaart taxi.

Voordat je jouw beperkte of volledige chauffeurskaart taxi kunt aanvragen, moet je eerst jouw chauffeursdiploma taxi halen. Om het taxi diploma te krijgen, moet je eerst binnen 1 jaar slagen voor het theorie- en praktijkexamen. Het maakt niet uit in welke volgorde je de examens doet.

BredaTheorie helpt je graag om het taxi vakbekwaamheid theorie-examen te halen. Met onze taxi theoriecursus leer je de benodigde taxi theorie en alles wat je moet weten voor het taxi theorie examen.

taxi-theoriecursus-breda
taxi-vakbekwaamheid-theorie-examen

Taxi vakbekwaamheid theorie-examen

Het taxi vakbekwaamheid theorie-examen duurt 60 minuten en bestaat 40 vragen. Vanaf 1 januari 2020 is het taxi theorie-examen opgebouwd uit 30 vragen en 2 cases met ieder 5 vragen.

Het examen bestaat voor het grootste deel uit meerkeuzevragen. Daarnaast zijn er ook nieuwe vraagsoorten in het examen opgenomen.

Je krijgt onder andere vragen over de kennis van de wet- en regelgeving, gewenste houding en gedrag en de communicatie met klant en hulpdiensten.

Je bent geslaagd voor het theorie-examen als je 32 of meer vragen goed hebt beantwoord. Wanneer je het taxi vakbekwaamheid theorie-examen hebt gehaald is deze 1 jaar geldig.

Onze toppers

Wordt de volgende met een rijbewijs!

Waarom Rijschool Riffi?

gratis-proefles-icon

Gratis proefles!

gratis-proefles

Ervaren instructeurs

gratis-proefles

Hoog slagingspercentage

gratis-proefles

Voordelige tarieven

gratis-proefles

Gespreid betalen mogelijk

gratis-proefles

Altijd dezelfde instructeur

gratis-proefles

Spoedrijlessen mogelijk

gratis-proefles

Theoriecursus volgen

Zullen wij je terugbellen?

Vul de gevraagde gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

google

Wat onze cursisten van ons vinden

★★★★★   4.9/5 | Bekijk alle reviews.
H

Sem veurman

★★★★★

Het was een hele fijne ervaring. Ik was erg zenuwachtig voor dat ik hierheen fietste maar het personeel stelde mij erg op mijn gemak. Hij legt goed uit wat wel en niet mag en coacht erg positief. Al met een al een hele fijne rijschool.

N

Norah Rapp

★★★★★

Fijne duidelijke instructies! Veel tips en aanwijzingen. Iknwas gezakt en bij riffi begonnen en in 1x geslaagd

A

A.J. Rebas

★★★★★

Ousamma die de motorrijlessen verzorgt is een vriendelijke kerel die de tijd neemt om je het motorrijden te leren. Legt zaken duidelijk uit in een relaxte sfeer. Veel succes, ik beveel jullie van harte aan.

J

Jorik

★★★★★

Super goede ervaringen met Rijschool Riffi! Mijn motor rijbewijs in 1x gehaald door de goede begeleiding van Ous. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je hij zorgt ervoor dat je met vertrouwen op de motor zit. Dit alles op een leuke, informele manier.

M

Emre Deniz

★★★★★

Voor motor rijbwijs A leerling geweest bij rijschool Riffi. Met de hulp van Wesley en Ous heb ik beide examens in 1 keer kunnen halen. Wordt altijd goed geholpen en snel examens kunnen doen!

M

Reinier Thijssen

★★★★★

De lessen van Ous en Wesley zijn erg waardevol. Op dag 1 wordt het examen al gepland zodat je weet waar je aan toe bent. Duidelijke instructies zorgen er voor dat je met vertrouwen naar het examen kunt. De lat ligt hoger dan het examen waardoor je goed voorbereid bent.

Insagram Feed