Zustersveld 88 4816 JA Breda
076-5205849
[email protected]
07:00u tot 22:00u / Ma t/m Vrij | 07.00 tot 17.00u Zat
Gratis Proefles Aanvragen

Auto Spoedcursus

SNEL JE AUTORIJBEWIJS MET ONZE SPOEDCURSUS IN BREDA!

Kun je niet wachten om de vrijheid te ervaren van het autorijden of heb eigenlijk nooit tijd en wil je toch je autorijbewijs halen? Bij Rijschool riffi kun je al binnen 10 dagen of 4, 6 of 8 weken een spoedcursus volgen en zo je rijbewijs zeer snel halen. Je rijdt met rijlessen van minimaal 2 uur en meerdere keren per week. Zo kunnen wij zorgen dat jij je rijbewijs in een korte periode al je autorijbewijs hebt.

Wat is een spoedcursus?​

Een spoedcursus voor je rijbewijs houdt in dat je veel sneller door je rijlessen heen gaat. In plaats dat je bijvoorbeeld elke week 1 of 2 uur rijles hebt, kun je op een dag wel vier uur les volgen. Zo kan je dus na tien dagen al klaar te zijn voor het rijexamen. Het is mogelijk bij het CBR om met genoeg kennis en vaardigheden het rijbewijs dan in een keer te halen. Een rijbewijs spoedcursus is de ideale optie wanneer je geen zin hebt om maanden achter elkaar een of twee uurtjes per week te lessen.​

Welke mogelijkheden zijn er bij Rijschool Riffi?​

Met onze spoed-opleiding ben jij in zeer korte tijd eigenaar van je rijbewijs B. Door het rijden van een INTAKE kan jouw instructeur je een professioneel advies geven over welk lespakket het beste bij jou aansluit.

Maak de juiste keuze qua lespakket

En spoedcursus in Breda bij Rijschool Riffi is niet zomaar een rijopleiding. Het is een versnelde cursus en daardoor is het voor sommigen ook moeilijker. Het is alsof je bijvoorbeeld havodiploma op de middelbare school in één jaar haalt. Je behandelt exact dezelfde stof als alle anderen die vijf jaar over de havo-opleiding doen, alleen is het stukken intensiever. Daarom is het belangrijk dat je super gemotiveerd bent bij de keuze voor een spoedcursus. Het is een fijne optie voor leerlingen die net een nieuwe baan aangeboden krijgen en binnen twee weken hun rijbewijs moeten halen.​

Waarom kiezen voor de AUTOSPOEDCURSUS bij Rijschool Riffi​?

Het is niet voor iedereen weggelegd om een spoedcursus in Breda het felbegeerde rijbewijs te behalen. Wij geven je daarin eerlijke feedback en adviezen hoe je dan op een zo snel mogelijke manier toch je rijbewijs kunt halen. Past deze spoedcursus niet bij jou, dan zijn er nog genoeg alternatieven die Rijschool Riffi aanbiedt. Door middel van een INTAKE, kunnen onze instructeurs exact inschatten wat je niveau is en welk lespakket het beste bij je past. Als leerling beslis je natuurlijk altijd zelf welk pakket je uiteindelijk gaat kiezen.

Theorie-examen halen

Om een autospoedcursus te volgen moet je wel altijd in het bezit zijn van jouw autotheorie-certificaat. Heb jij die nog niet, maar wil je toch snel een spoedcursus volgen in Breda? Geen zorgen want Rijschool Riffi kan jou heel goed helpen door een speciale autotheorie cursus binnen 1 dag.

AUTOSPOEDCURSUS in Breda

20 AUTORIJLESSEN
SPOEDPAKKET A Wij denken met jou mee!
  • Incl. Examen
  • Faalangst instructeur
  • GESPREID BETALEN MOGELIJK!
1177
Schrijf je In
30 AUTORIJLESSEN
SPOEDPAKKET B Wij denken met jou mee!
  • Incl. Examen
  • Faalangst instructeur
  • GESPREID BETALEN MOGELIJK!
1567
Schrijf je in
40 AUTORIJLESSEN
SPOEDPAKKET C Wij denken met jou mee!
  • Incl. Examen
  • Faalangst instructeur
  • GESPREID BETALEN MOGELIJK!
1957
Schrijf je in