Scooter rijopleiding

SNELSTE Scooter EXAMEN datum

in Breda, Roosendaal en Tilburg

Rijschool Riffi heeft voor jou de beste scooter opleiding in Breda, Roosendaal en Tilburg! Je kunt in deze mooiste steden van Noord-Brabant scooter rijles volgen gegeven door onze professionele instructeurs. Je kunt je scooter rijbewijs in 1 dag halen met onze dagcursus scooterrijbewijs!

Voordat je een dagcursus voor scooterrijbewijs kunt bijwonen, moet je uiteraard wel eerst het scooter theorie in je zak hebben. Ben je al geslaagd voor je theorie? Dan mag je scooter rijlessen volgen. Wij plannen de scooter rijles in op dezelfde dag van het praktijkexamen, zodat je direct na de praktijlessen het praktijkexamen kunt afleggen.

Hierdoor is de kans op slagen veel groter, terwijl alles wat je tijdens de les hebt geleerd nog vers in je geheugen zit. Indien je het wenst kunnen we het ook verdelen in 2 dagen.

scooter rijles

Kies een pakket dat bij je past

Individueel

SNELSTE DATUM

IN DE REGIO!

Wij denken met jou mee!

Op aanvraag

 • Praktijkexamen
 • Helm & kleding lenen
 • Meer aandacht!
 • Hoog slagingspercentage!

Dagopleiding

Meest gekozen

Wij denken met jou mee!

€ 395,-

 • Praktijkexamen
 • Helm & kleding lenen
 • Meer aandacht!
 • Hoog slagingspercentage!

Meerdaagse

In overleg

Wij denken met jou mee!

Op aanvraag

 • Praktijkexamen
 • Helm & kleding lenen
 • Meer aandacht!
 • Hoog slagingspercentage!
scooterrijbewijs-halen-breda

Stap 1: Scooter theorie-examen

Voordat je kunt beginnen met praktijklessen voor je scooterrijbewijs, moet je eerst jouw scootertheorie halen. Bij Scooter Rijschool Riffi kun je gemakkelijk jouw scootertheorie in één dag halen, je kan ook kiezen voor een individuele cursus!

Door onze unieke lesmethode zorgen wij ervoor dat je geen boek hoeft te openen om je theorie te behalen, wat nog belangrijker is, is dat onze theorieopleiding zo in elkaar is gezet, zodat je die ook goed in de praktijk kan toepassen, want daar gaat het natuurlijk om.

Vanaf 15,5 jaar mag je je scootertheorie halen en vanaf 16 jaar mag je je praktijkexamen doen. Wil je zo snel mogelijk je scooterrijbewijs halen in Breda dan raden wij je altijd aan om je theorie op tijd te halen.

Zo kun je kort na je 16de verjaardag de weg op! Ben je geïnteresseerd in onze klassikale of individuele theoriecursussen? Klik dan hier!

Stap 2: Scooter praktijklessen

Nadat je je scooter theorie hebt behaald, kun je beginnen aan je scooterrijlessen in Breda. Scooter Rijschool Riffi biedt jou de mogelijkheid om jouw scooterrijlessen en praktijkexamen op één dag of in meerdere dagen te halen.

Tijdens deze les wordt er eerst doorgenomen hoe je veilig de weg op kan, daarna ga je kennis maken met jouw voertuig.

Vervolgens legt de instructeur jou de basishandelingen uit van het rijden.

Vanuit daar gaan jullie de weg op en zal de instructeur jou door onze unieke lesmethode de belangrijke punten van het rijden leren, zodat je jouw praktijkexamen met een gerust hart in gaat.

scooter-rijlessen
scooter-rijbewijs-breda

Stap 3: Scooter praktijkexamen

Nadat je klaar bent met je scooterrijlessen in Breda, ga je samen met je instructeur naar het CBR voor jou scooter rijexamen. De examinator wilt zien dat hij/zij jou na het examen met een gerust hart kan laten gaan.

Wil je slagen voor je scooter praktijkexamen zorg er dan voor dat je, zoveel mogelijk doet wat jouw instructeur heeft gezegd tegen jou, dus zorg ervoor dat je geen andere dingetjes gaat doen, omdat jij denkt dat dat beter is.

Je zal slagen als je altijd begint met en goede ademhaling (neus in mond uit) en natuurlijk: VLOT, VEILIG & ZELFSTANDIG scooter rijdt!

Onze toppers

Wordt de volgende met een rijbewijs!

Waarom Rijschool Riffi?

gratis-proefles-icon

Gratis proefles!

gratis-proefles

Ervaren instructeurs

gratis-proefles

Hoog slagingspercentage

gratis-proefles

Voordelige tarieven

gratis-proefles

Gespreid betalen mogelijk

gratis-proefles

Altijd dezelfde instructeur

gratis-proefles

Spoedrijlessen mogelijk

gratis-proefles

Theoriecursus volgen

Zullen wij je terugbellen?

Vul de gevraagde gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

google

Wat onze cursisten van ons vinden

★★★★★   4.9/5 | Bekijk alle reviews.
H

Sem veurman

★★★★★

Het was een hele fijne ervaring. Ik was erg zenuwachtig voor dat ik hierheen fietste maar het personeel stelde mij erg op mijn gemak. Hij legt goed uit wat wel en niet mag en coacht erg positief. Al met een al een hele fijne rijschool.

N

Norah Rapp

★★★★★

Fijne duidelijke instructies! Veel tips en aanwijzingen. Iknwas gezakt en bij riffi begonnen en in 1x geslaagd

A

A.J. Rebas

★★★★★

Ousamma die de motorrijlessen verzorgt is een vriendelijke kerel die de tijd neemt om je het motorrijden te leren. Legt zaken duidelijk uit in een relaxte sfeer. Veel succes, ik beveel jullie van harte aan.

J

Jorik

★★★★★

Super goede ervaringen met Rijschool Riffi! Mijn motor rijbewijs in 1x gehaald door de goede begeleiding van Ous. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je hij zorgt ervoor dat je met vertrouwen op de motor zit. Dit alles op een leuke, informele manier.

M

Emre Deniz

★★★★★

Voor motor rijbwijs A leerling geweest bij rijschool Riffi. Met de hulp van Wesley en Ous heb ik beide examens in 1 keer kunnen halen. Wordt altijd goed geholpen en snel examens kunnen doen!

M

Reinier Thijssen

★★★★★

De lessen van Ous en Wesley zijn erg waardevol. Op dag 1 wordt het examen al gepland zodat je weet waar je aan toe bent. Duidelijke instructies zorgen er voor dat je met vertrouwen naar het examen kunt. De lat ligt hoger dan het examen waardoor je goed voorbereid bent.

Insagram Feed