Scooter Rijbewijs

Scooter-Rijbewijs

Haal snel je scooter rijbewijs bij  Rijschool Riffi

Je scooter rijbewijs in één dag

 

Wij verzorgen dagcursussen waarbij we je in één dag klaarstomen voor het bromfiets praktijkexamen. Indien je voor het examen slaagt, mag je vanaf het moment dat je je rijbewijs in ontvangst neemt deelnemen aan het verkeer met zowel een bromfiets, snorfiets, quad, trike en brommobiel.

 

De kosten van een praktijk dagcursus bedragen nu €349,- ipv €405,-. Dit is een all-inclusive bedrag, wat inhoudt dat het gebruik van onze scooter, een helm en alle overige kosten inbegrepen zijn.

 

Planning

In verband met mogelijke drukte kunnen wij het aanraden om tijdig je praktijkcursus te reserveren zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Het is handig om dit alvast vóór je 16e verjaardag te doen. Hierdoor kun je al vrij snel nadat je 16 bent geworden de weg op!

 

Schrijf je nu direct in

Bromfiets rijbewijs op maat

 

Door de diversiteit in opleidingen die Rijschool Riffi aanbiedt, is er altijd een opleiding die jou aanspreekt. Rijschool Riffi staat garant voor een kwalitatief goede rijopleiding. Wij zorgen ervoor dat jij op een veilige en verantwoorde wijze in het bezit komt van jouw rijbewijs.