Rijopleidingen

Kies jouw theoriecursus

En slaag in 1 keer voor jouw theorie-examen!

auto-theorie-icon

Autorijles

moto--theorie-icon

Motorrijles

scooter-theorie-icon

Scooterrijles

aanhangwagen-icon

Aanhangwagen rijles

spoedopleiding-icon

Spoedopleiding

Rijopleidingen bij Riffi

Rijschool Riffi is een erkende rijschool die rijlessen op meerdere vlakken geeft. Al jarenlang zijn we gedreven om onze leerlingen op een veilige en verantwoorde manier te leren rijden. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je in een korte tijd al helemaal klaar bent voor het CBR examen. 

De rijlessen zijn examengericht bij ons. Tijdens de rijlessen worden de examenroutes van het CBR beoefend. Hierbij kun je onder meer denken aan de bijzondere verrichtingen die voorkomen en de vragen die de examinator stelt tijdens het examen.

rijopleidingen-riffi
rijbewijs-halen

Rijbewijs halen

Wil jij je rijbewijs halen bij de beste rijschool in Breda en omgeving? Onze vakbekwame rij instructeurs helpen je hier graag mee! Wij kunnen je een rijopleiding aanbieden voor het behalen van je autorijbewijs (rijbewijs B), motorrijbewijs (rijbewijs A), scooterrijbewijs (rijbewijs AM) of aanhanger rijbewijs (rijbewijs BE).

Het is ook mogelijk om een spoedcursus rijbewijs te volgen bij ons. Zo kun je autorijlessen of motorlessen volgen en in een korte tijd je rijbewijs behalen bij Rijschool Riffi.

 

Onze toppers

Wordt de volgende met een rijbewijs!

Waarom Rijschool Riffi?

gratis-proefles-icon

Gratis proefles!

gratis-proefles

Ervaren instructeurs

gratis-proefles

Hoog slagingspercentage

gratis-proefles

Voordelige tarieven

gratis-proefles

Gespreid betalen mogelijk

gratis-proefles

Altijd dezelfde instructeur

gratis-proefles

Spoedrijlessen mogelijk

gratis-proefles

Theoriecursus volgen

Zullen wij je terugbellen?

Vul de gevraagde gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

google

Wat onze cursisten van ons vinden

★★★★★   4.9/5 | Bekijk alle reviews.
H

Sem veurman

★★★★★

Het was een hele fijne ervaring. Ik was erg zenuwachtig voor dat ik hierheen fietste maar het personeel stelde mij erg op mijn gemak. Hij legt goed uit wat wel en niet mag en coacht erg positief. Al met een al een hele fijne rijschool.

N

Norah Rapp

★★★★★

Fijne duidelijke instructies! Veel tips en aanwijzingen. Iknwas gezakt en bij riffi begonnen en in 1x geslaagd

A

A.J. Rebas

★★★★★

Ousamma die de motorrijlessen verzorgt is een vriendelijke kerel die de tijd neemt om je het motorrijden te leren. Legt zaken duidelijk uit in een relaxte sfeer. Veel succes, ik beveel jullie van harte aan.

J

Jorik

★★★★★

Super goede ervaringen met Rijschool Riffi! Mijn motor rijbewijs in 1x gehaald door de goede begeleiding van Ous. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je hij zorgt ervoor dat je met vertrouwen op de motor zit. Dit alles op een leuke, informele manier.

M

Emre Deniz

★★★★★

Voor motor rijbwijs A leerling geweest bij rijschool Riffi. Met de hulp van Wesley en Ous heb ik beide examens in 1 keer kunnen halen. Wordt altijd goed geholpen en snel examens kunnen doen!

M

Reinier Thijssen

★★★★★

De lessen van Ous en Wesley zijn erg waardevol. Op dag 1 wordt het examen al gepland zodat je weet waar je aan toe bent. Duidelijke instructies zorgen er voor dat je met vertrouwen naar het examen kunt. De lat ligt hoger dan het examen waardoor je goed voorbereid bent.

Insagram Feed