Zustersveld 88 4816 JA Breda
076 5205849
[email protected]
07:00u tot 22:00u / Ma t/m Vrij | 07.00 tot 17.00u Zat
Gratis Proefles Aanvragen

Auto rijlessen

Door de diversiteit in opleidingen die Rijschool Riffi aanbiedt, is er altijd een opleiding die jou aanspreekt. Rijschool Riffi staat garant voor een kwalitatief goede rijopleiding. Wij zorgen ervoor dat jij op een veilige en verantwoorde wijze in het bezit komt van jouw rijbewijs.

Elke leerling die bij ons komt lessen krijgt zijn eigen persoonlijke instructiekaart. Op deze kaart kan je de groei in je opleiding zien. Op deze kaart wordt door jouw instructeur bijgehouden wat er al behandeld is en waar je nog moeite mee hebt. De instructeurs zien in één blik waar meer aandacht voor nodig is, om zo de weg naar het rijbewijs dichter bij te brengen.

Je kunt bij ons kiezen uit 2 verschillende rij-opleidingen.

  • Normale rij-opleiding – Ten eerste hebben we de normale rij-opleiding. Je kan kiezen voor losse lessen of voor een pakket. Je mag zelf kiezen hoeveel lessen je per week lest. Wij raden leerlingen altijd aan om minimaal 2x per week te lessen tot aan jouw praktijkexamen. Na een INTAKE hebben wij een beter beeld over het aantal lessen dat jij nodig zult hebben.
  • Spoed rij-opleiding –  Je kan bij ons ook voor een verkorte rijopleiding kiezen, voordat je met een verkorte rijopleiding kunt beginnen moet je eerst 2 dingetjes gedaan hebben. Wij moeten eerst een INTAKE gedaan hebben om te bekijken wat voor verkorte rijopleiding het beste bij jou past. Je moet ook het theoriecertificaat  behaald hebben, vóórdat we met een spoed rij-opleiding kunnen beginnen.
10 Rijlessen
Auto rijlessen Standaardpakket A
10 Rijlessen
Inclusief Examen
Eigen Instructeur
625
Schrijf je In
20 Lessen
Auto Rijlessen Standaardpakket B
20 Rijlessen
Inclusief Examen
Eigen Instructeur
975
Schrijf je in
30 Lessen
30 Auto Rijlessen Premium Pakket
30 Rijlessen
Inclusief Examen
Eigen Instructeur
1345
Schrijf je in
40 Lessen
Auto Rijlessen STER Pakket
40 Rijlessen
Inclusief Examen
Eigen Instructeur
1695
Schrijf je in