Autorijlessen volgen bij Autorijschool Riffi

Autorijschool Riffi Praktijk Auto

Autorijlessen volgen

Lessen v.a. €29,50

Snel & voordelig voor je Auto- en Motorrijbewijs

 

Door de diversiteit in opleidingen die Rijschool Riffi aanbiedt, is er altijd een opleiding die jou aanspreekt. Rijschool Riffi staat garant voor een kwalitatief goede rijopleiding. Wij zorgen ervoor dat jij op een veilige en verantwoorde wijze in het bezit komt van jouw rijbewijs.

 

Elke leerling die bij ons komt lessen krijgt zijn eigen persoonlijke instructiekaart. Op deze kaart kan je de groei in je opleiding zien. Op deze kaart wordt door jouw instructeur bijgehouden wat er al behandeld is en waar je nog moeite mee hebt. De instructeurs zien in één blik waar meer aandacht voor nodig is, om zo de weg naar het rijbewijs dichter bij te brengen.

 

Je kunt bij ons kiezen uit 2 verschillende rij-opleidingen.

  • Normale rij-opleiding – Ten eerste hebben we de normale rij-opleiding. Je kan kiezen voor losse lessen of voor een pakket. Je mag zelf kiezen hoeveel lessen je per week lest. Wij raden leerlingen altijd aan om minimaal 2x per week te lessen tot aan jouw praktijkexamen. Na een INTAKE hebben wij een beter beeld over het aantal lessen dat jij nodig zult hebben.

 

  • Spoed rij-opleiding –  Je kan bij ons ook voor een verkorte rijopleiding kiezen, voordat je met een verkorte rijopleiding kunt beginnen moet je eerst 2 dingetjes gedaan hebben. Wij moeten eerst een INTAKE gedaan hebben om te bekijken wat voor verkorte rijopleiding het beste bij jou past. Je moet ook het theoriecertificaat  behaald hebben, vóórdat we met een spoed rij-opleiding kunnen beginnen.