Over Rijschool Riffi

Rijschool Riffi in Breda

Als je een betrouwbare en goede rijschool zoekt in de omgeving Breda, om snel en goedkoop je autorijbewijs of motorrijbewijs te halen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn ook gespecialiseerd in het geven van theorie lessen, hierbij heb je een slagingskans van 100%. Of je nou bij ons lest of niet, iedereen mag zijn theorie bij ons komen halen. De kans is dus heel groot dat je je theorie ook in 1x bij ons haalt.

  • Bekend gezicht bij het CBR
  • Klanten beoordelen ons met een 9.1
  • Professionele, ervaren instructeurs

Omdat onze rijschool in Breda en omgeving een middelgrote rijschool is, zijn wij in staat onze klanten persoonlijke aandacht te geven en kunnen we toch flexibel zijn bij bijvoorbeeld ziekte of vakanties van een van onze instructeurs.

rijschool-breda

Waarom Rijschool Riffi?

gratis-proefles-icon

Gratis proefles!

gratis-proefles

Ervaren instructeurs

gratis-proefles

Hoog slagingspercentage

gratis-proefles

Voordelige tarieven

gratis-proefles

Gespreid betalen mogelijk

gratis-proefles

Altijd dezelfde instructeur

gratis-proefles

Spoedrijlessen mogelijk

gratis-proefles

Theoriecursus volgen

google

Wat onze cursisten van ons vinden

★★★★★   4.9/5 | Bekijk alle reviews.
H

Sem veurman

★★★★★

Het was een hele fijne ervaring. Ik was erg zenuwachtig voor dat ik hierheen fietste maar het personeel stelde mij erg op mijn gemak. Hij legt goed uit wat wel en niet mag en coacht erg positief. Al met een al een hele fijne rijschool.

N

Norah Rapp

★★★★★

Fijne duidelijke instructies! Veel tips en aanwijzingen. Iknwas gezakt en bij riffi begonnen en in 1x geslaagd

A

A.J. Rebas

★★★★★

Ousamma die de motorrijlessen verzorgt is een vriendelijke kerel die de tijd neemt om je het motorrijden te leren. Legt zaken duidelijk uit in een relaxte sfeer. Veel succes, ik beveel jullie van harte aan.

J

Jorik

★★★★★

Super goede ervaringen met Rijschool Riffi! Mijn motor rijbewijs in 1x gehaald door de goede begeleiding van Ous. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je hij zorgt ervoor dat je met vertrouwen op de motor zit. Dit alles op een leuke, informele manier.

M

Emre Deniz

★★★★★

Voor motor rijbwijs A leerling geweest bij rijschool Riffi. Met de hulp van Wesley en Ous heb ik beide examens in 1 keer kunnen halen. Wordt altijd goed geholpen en snel examens kunnen doen!

M

Reinier Thijssen

★★★★★

De lessen van Ous en Wesley zijn erg waardevol. Op dag 1 wordt het examen al gepland zodat je weet waar je aan toe bent. Duidelijke instructies zorgen er voor dat je met vertrouwen naar het examen kunt. De lat ligt hoger dan het examen waardoor je goed voorbereid bent.

Onze toppers

Wordt de volgende met een rijbewijs!

Kies een rijlespakket dat bij je past

Insagram Feed