Zustersveld 88 4816 JA Breda
076-5205849
[email protected]
07:00u tot 22:00u / Ma t/m Vrij | 07.00 tot 17.00u Zat
Gratis Proefles Aanvragen

Individuele Theorielessen

Individuele Theorielessen

Bij Rijschool Riffi is het ook mogelijk een individuele theorieles te volgen.

Wanneer je last hebt van faalangst of dyslexie is het klassikaal volgen van een theorieles vaak lastig. Rijschool Riffi biedt je een individuele theorieles aan zodat je in je eigen temp alles kunt leren voor het theorie examen.

De docent van Rijschool Riffi beschikt over docenten die ruime ervaring hebben in de begeleiding van mensen met faalangst of dyslexie.

Ook wanneer je de Nederlandse taal niet goed beheerst kunnen wij je op de juiste manier begeleiden. Onze medewerkers nemen alle tijd voor je en zorgen ervoor dat je de theoriestof net als iedereen op de juiste manier kan leren en begrijpen.

Individueel Examen doen

Bij een individueel begeleid examen leg je alleen en onder begeleiding van een medewerker van het CBR het theorie examen af. Het individuele theorie examen is bedoeld wanneer je:

  • Meer tijd of begeleiding nodig hebt
  • Een andere taal dan Nederlands of Engels spreekt 


De inhoud van het individueel begeleid theorie examen is gelijk aan het “klassikale” CBR theorie-examen. Bij dit examen is mogelijk om de vragen en antwoorden te laten voorlezen. Bij een tolkexamen worden de vragen door een tolk voor jou vertaald.

Rijschool Riffi kan voor jou het individuele examen reserveren. Indien je het individuele theorie examen in een andere taal wilt doen moet je zelf een door jou gewenste tolk regelen via TolkenNet.

Voornaam:
Achternaam:
Geboortedatum
Adres
Postcode
Emailadres
Type InschrijvingAuto RijlessenMotor RijlessenAanhanger RijlessenScooter RijlessenAuto theorieMotor theorieScooter theorieIndividuele Theorie
Telefoonnummer:
Aanvullende opmerkingen

UNIEKE LESMETHODE

Onze unieke manier van theorie leren zorgt er voor dat je optimaal bent voorbereid op het theorie-examen en latere praktijkexamen.

PROFESSIONELE BEGELEIDING

De ervaren docenten van Rijschool Riffi staan garant voor een professionele en persoonlijke begeleiding.

CBR GEREGISTREERD

Rijschool Riffi is geregistreerd in het officiële reserveringssysteem van het CBR. Wij kunnen jouw theorie-examen reserveren. Geef dit tijdig aan!