Theorie-examen Motor

Motor theorie halen

Ben je al enige tijd uit de studieboeken of wil je gewoon snel en gemakkelijk je motor theorie halen? Schrijf je nu in voor een spoedcursus theorie! Binnen 24uur heb jij je motor theoriecertificaat binnen. Veel aspirant bikers onderschatten het behalen van de motor theorie. “Ik rijd al zo lang, ik ken de regels wel”. De Nederlandse wetgeving verandert constant en veel regels zijn gekomen en gegaan. Neem geen risico en vraag vrijblijvend informatie aan of schrijf je direct in voor de eerstvolgende theoriecursus en haal met gemak je theoriecertificaat.

 

Waaruit bestaat het motorrijbewijs?

Het motorrijbewijs bestaat uit 3 verschillende delen. Deel 1 is het AVB Voertuigbeheersing, deel 2 is het AVD Verkeersdeelname en deel 3 is het theorie certificaat voor de motor. Hieronder staan de delen verder uitgelegd.

 

AVB Voertuigbeheersing

Dit zijn de bijzondere verrichtingen. In totaal moet je 12 bijzondere verrichtingen beheersen. De uitslag van dit examen is 1 jaar geldig. Je kunt dit examen afleggen zonder theorie certificaat.

 

AVD Verkeersdeelname

Hierbij leer je deel te nemen aan het verkeer. Dit examen mag je pas afleggen als je geslaagd bent voor de theorie en het examen AVB.

 

Theorie Certificaat

Deze moet in bezit zijn voor het examen verkeersdeelneming. Heb je nog geen autorijbewijs dan moet je dit certificaat halen voor je met een motoropleiding start. Je mag vanaf 17 jaar theorie halen. Het certificaat is 1,5 jaar geldig.

Theorielessen inclusief het examen binnen 24uur

• 1 dagcursus

• Theorie examen op de cursusdag

• Hoge slagingskans

• Les van onze ervaren instructeur

• Kleine groep

Dit alles voor maar €180,-! Met weinig inspanning, een groot resultaat. Dat is waar het om draait. Schrijf je nu direct in. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.